Zimska oprema

Kungs gurač snega teleskop

Kungs gurač snega - strugač leda sa teleskopskom drškom je dizajniran za brzo i lako skidanje debelog sloja snega sa većih vozila.

Kupite

Kungs gurač je jedinstvena alatka za oslobađanje vašeg vozila od većih naslaga snega. Dužina teleskopske ruke se može podesiti pomoću mehanizma zavrtnja na ruci. Gumene ivice gurača snega omogućavaju lako uklanjanje snega sa vozila bez opasnosti od oštećenja obojenih površina na vašem vozilu. Teleskopska drška gurača omogućava lako čišćenje većih vozila - suv, džipova, kombi i većih automobila, od snega i leda. Na jednom kraju aluminijumske ruke je strugač za led, koji se može koristiti za struganje vetrobranskog stakla u stanje vožnje. Trouglasti strugač za led ima ukupno šest površina za grebanje, po dve na svakoj ivici. Deo strugača ima i zupce za led, koji se mogu koristiti za drobljenje čak i tvrdog čeličnog leda, i žleb za čišćenje metlica brisača.

Osobine:

  • Mekane gumene ivice da se izbegnu ogrebotine na obojenim površinama.
  • Lagana teleskopska aluminijumska drška za lako dosezanje nepristupačnih mesta, sa reflektujućom trakom za dodatnu sigurnost.
  • Ultra jak, 10 cm širok obrtni strugač izrađen od polikarbonata.
  • 3-strana ivica za struganje, nazubljena ivica za grebanje leda.
  • Profilisani urez za čišćenje metlica brisača od leda i snega.

Dimenzije

26 x 67-103 cm

Šifra

KG6006

Transportno pakovanje:

6 kom.

 

Kontakt

Lav auto d.o.o.

Jablanička 1, Beograd

tel. 011/239 00 09

e-mail: kungs@lavauto.rs